Masumlar Apartmanı dizisi hakkında yeni gelişme

Masumlar Apartmanı dizisi hakkında yeni gelişme
Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünün bu hafta yayınlanmayacağı öğrenildi.

TRT1 ekranlarının sevilen yapımları arasına girmeyi başaran Masumlar Apartmanı dizisi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. Televizyongazetesi'nde yer alan habere göre başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin bu akşam 17. bölümünün yayınlanması bekleniyordu.

Geçtiğimiz günlerde her yıl kanalların dizilere sezon arası vermesine karşılık, bu yıl pandemi yüzünden zaten uzun süre duran ve zor günler yaşayan sektör için sevindirici bir gelişme olmuş ve ara verilmeyeceği açıklanmıştı.

Kanalların aldıkları bu karar izleyenleri de sevindirdi ama geçtiğimiz haftadan beri bazı dizilerin yeni bölümü yayınlanmadı ve bu hafta da durum devam ediyor. Bu durumun en büyük nedeni bir önceki hafta Perşembe akşamı Yılbaşı olması ve alınan 4 günlük karantina.

12 OCAK SALI AKŞAMI YAYINLANACAK 

Bu süreçte dizi çekimleri durunca ister istemez stok bölümleri de olmayan ya da daha zor şartlar için stokları harcamak istemeyen kanalların bazı dizilerin yeni bölümlerini ekrana getirmediği tahmin ediliyor.

Masumlar Apartmanı’nın aslında bu hafta yayını bekleniyordu. Herhangi bir açıklama da yapılmamıştı. Fakat bir kaç gündür yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması, izleyenleri yeni bölüm konusunda da endişelendirmişti.

Tahminler doğru çıktı ve Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünün bu hafta ekranda olmayacağı, TRT’nin yayın akışında görünüyor ama kolaj ya da tekrar olacağı da tahmin edilmekte. Bir hafta ara verilen Masumlar Apartmanı dizisinin 17. bölümü, 12 Ocak Salı akşamı yayınlanacak.