Masumlar Apartmanı dizisine sürpriz transfer

Masumlar Apartmanı dizisine sürpriz transfer
Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisine sürpriz bir karakter daha katılıyor.

TRT ekranlarında yayınlanan ve Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başarılı oyunculukları sonucunda yoluna dolu dizgin devam eden Masumlar Apartmanı dizisi ile ilgili flaş gelişmeler meydana geldi. 

TV 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre  TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, her hafta izleyenleri ekrana kilitliyor. Yeni sezonun en çok reyting alan, en dikkat çeken yapımları arasında ilk sırada gelen Masumlar Apartmanı dizisinin hikayesinin gerçek olması dizinin başarılı olmasındaki en önemli etkenlerden biri.

Safiye karakterinin şu anki sorunlarını yaşamasının en önemli nedeninin annesi olduğu söyleniyor. Safiye'nin yaşadığı sorunlarda annesinin büyük payı olduğu söyleniyor. Bu nedenle Safiye'nin çocukluğuna inilmesi bekleniyor. Kulis bilgisine göre Masumlar Apartmanı dizisine Açelya Devrim Yılhan’ın hayat verdiği Hasibe’nin annesinin de dahil olacağını duyurdu.

masumlar-yeni.jpg

Safiye’nin anneannesini canlandıracak olan isim Serpil Gül… Yeşilçam’da birçok farklı yapımda yer alan oyuncu, Meltem karakteri ile Masumlar Apartmanı dizisine katılacak.