Masumlar Apartmanı Gülben’i Merve Dizdar bakın kiminle evli çıktı. Eşinin mesleği herkesi şaşırttı

Masumlar Apartmanı Gülben’i Merve Dizdar bakın kiminle evli çıktı. Eşinin mesleği herkesi şaşırttı
TRT1’de yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük ilgi gören dizi ‘Masumlar Apartmanı’nda Gülben karakteriyle bütün dikkatleri üzerine çeken Merve Dizdar’ın eşinin de kendisi gibi oyuncu olduğu ortaya çıktı. Merve Dizdar’ın eşi BKM oyuncularından Gürhan Altundaşar.

TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterine hayat veren oyuncu Merve Dizdar performansıyla son günlerde çok konuşulmaya başladı.

yenicag-merve-dizdar2.jpg

Rol aldığı son sinema filmi Eltilerin Savaşı ile  dikkatleri çeken Merve Dizdar'ın özel hayatı da çok merak edilmeye başladı.  

yenicag-merve-dizdar3.jpg

Merve Dizdar son dizisi Masumlar Apartmanı ile ilgili olarak, “Her çektiğim zor sahnenin gecesinde eve gidip düşünüyorum. Uyuyamıyorum bir süre. Sonra Gülben’i düşünüyorum, her şeye rağmen ayakta kalmaya çalışmasını, hayatta ki çabasını. Çok seviyorum onu.” açıklamasında bulunmuştu.

yenicag-merve-dizdar4.jpg

Masumlar Apartmanı'nın en sevilen karakterlerinden olan ve tek amacı evlenerek o apartmandan uzaklaşmak olan Gülben’i Merve Dizdar’in 2 yıldır evli olduğu ortaya çıktı.

yenicag-merve-dizdar5.jpg

Merve Dizdar 2018 yılında Çok Güzel Haraketler Bunlar 2'de 'Açın kapıyı' repliği ve 'Azeri Hoca' tiplemeleri ile büyük alkış alan oyuncu  Gürhan Altundaşar ile evlenmişti.

yenicag-merve-dizdar6.jpg

Sosyal medya hesaplarından aşk dolu pozlarını paylaşan çifte takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni yağmakta. Peki Merve Dizdar ve oyuncu eşi  Gürhan Altundaşar kimdir, hangi dizilerde rol aldılar.

yenicag-merve-dizdar9.jpg

MERVE DİZDAR KİMDİR?

Aslen İzmirli olan Merve Dizdar 34 yaşında. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapıyor. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlamış ve halen devam ediyor.

yenicag-merve-dizdar8.jpg

İlk sinema deneyimi "Bir ses böler geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite’de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluştu. 

yenicag-merve-dizdar10.jpg

Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlendi.

yenicag-merve-dizdar15.jpg

GÜRHAN ALTUNDAŞAR KİMDİR?

1984 Ankara doğumlu aslen Karslı.  Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.

yenicag-merve-dizdar12.jpg

Ankara Devlet Tiyatrosu, Tiyatro Kara Kutu, Tiyatro Akademika ve Açık Sahne'de çalışmalarına devam etti. 2013 yılında İstanbul'a yerleşerek çeşitli tiyatrolarda yer almaya devam etti.

yenicag-merve-dizdar14.jpg

Gürhan Altundaşar, 2016 yılından bu yana BKM Mutfak’ta, 2019’dan itibaren Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda çalışmalarını sürdürüyor.

(Kaynak: internethaber)