Masumlar Apartmanı'na yeni Safiye geliyor! Ezgi Mola'nın tahtına Neslihan Atagül çıkıyor

Masumlar Apartmanı'na yeni Safiye geliyor! Ezgi Mola'nın tahtına Neslihan Atagül çıkıyor
Masumlar Apartmanı dizisinin yeni sezonu öncesinde Ezgi Mola’nın TRT hakkında yaptığı paylaşımlar sonrasında ayrılacağı iddiaları gündeme gelirken Safiye rolü için bambaşka bir isim ön planda yer aldı. Uzunca bir süre gündemde olamayan Neslihan Atagül ile görüşme halinde olduğu iddia edildi

Masumlar Apartmanı sezon finalinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmasından sonra yeni sezonda reytinglerin ne derecede yükselip ya da düşeceği izleyenler tarafından merak edilirken Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola’nın geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı TRT paylaşımları herkesi şok etmişti.

Marmaris’te çıkan orman yangınları sonrasında TRT muhabirinin ''yangın tamamen durduruldu'' açıklaması sosyal medyada tartışmaları beraberinde getirirken Ezgi Mola’da TRT Haber''e "Yazıklar olsun!" diyerek tepki gösterince yönetimden uyarı aldığı ortaya çıktı.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken yeni sezonda Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinde rol alacak Mola’nın Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılacağı iddiaları yeniden belirdi. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterini canlandıran ve yakalandığı bağırsak sendromu nedeniyle ayrılık kararı alan Neslihan Atagül’ün de yeniden ekranlara geri dönüş yapacağı iddiaları kulislerde dönmeye başladı.

Safiye karakteri için Atagül ile bir görüşme yapıldığı iddialarına yer verilirken Masumlar Apartmanı dizisinin 2. yeni sezonda kadroda bazı isimlerle yollarında ayrılacağı ifadeleri yeniden gündeme gelmiş oldu. Şimdi dizinin yakın takipçileri Atagül’ün Masumlar Apartmanı kadrosuna alınıp alınmayacağı merak etmekte.