Masumlar Apartmanı'nda Roller Değişiyor... İnci'nin Yerine Avşar Kızı Geliyor

Masumlar Apartmanı'nda Roller Değişiyor... İnci'nin Yerine Avşar Kızı Geliyor
Masumlar Apartmanı dizisinin 2. yeni sezon afişi sonunda yayınlandı. Bazı değişikliklerin ön planda yer aldığı Masumlar Apartmanı’nda İnci karakterinin afişte yer almaması ve sezon finalinde Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılması kafaları karıştırmıştı.

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı 2. yeni sezonu ile izleyenlerinin karşısına çıkıyor. 38. yeni bölümü ile 14 Eylül Salı akşamından itibaren yeni sezona başlayacak olan Masumlar Apartmanı’nda bazı değişikliklerin yaşanması kaçınılmaz oldu.

İlk sezonunun finalinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı’ndan ayrılmasından sonra Han’ın yeni sezonda boşluğa düşmesi de garanti halinde geldi. Ancak dizi için yapılan bazı yeni transferler ile Farah Zeynep Abdullah’ın boşluğunun doldurulması da beklenmekte.

Çarpıcı hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile ilk sezonda adından söz ettirmeyi başaran Masumlar Apartmanı dizisinin 2. yeni sezonunda da buna başarması bekleniyor. Asıl sürprizin ise ilerleyen bölümlerde İnci karakterinin yerine gelmesi beklenen Hülya Avşar ile doldurulması hedefleniyor.

Kulislerden bu yönde gelen iddialar doğrultusunda Avşar Kızı ile bir görüşme yapıldığı son olarak Masumiyet dizisinde canlandırdığı karakter ile beğeni toplayan Hülya Avşar’ın Masumlar Apartmanı dizisine transfer olacağı iddia ediliyor.