Maymun çiçeği mi maymuna çevirme mi?

Maymun çiçeği mi  maymuna çevirme mi?

Gül Temel adlı araştırmacı, "Maymun çiçeği palavrası üzerine bir etüt" yaptı... Tespitlerinin tamamını tıbbi araştırmalara ve belgelere dayandırdı. Konuyu kısa ve çok net ifadelerle özetledi... Belgeler bu sütuna sığmaz; ayrıntıları merak edenler Twitter''da Gül Temel''in bilgiselini okumalıdır.

***

İşte incelemenin sonuçları:

1- Fahrettin Koca, 30 Haziran 2022''de ilk maymun çiçeği vakasını açıklarken bir nevi olgu tanımlaması yapmış, vakada "bağışıklık sistemi yetersizliği" görüldüğünü bildirmişti. Öncesinde, deri döküntüleri, hastalığın başlıca olgusu olarak belirtilmişti.

2- İlk maymun çiçeği vakası tespit edilen kişinin aşı olup olmadığı asla açıklanmadı, "bağışıklık sistemi yetersizliği" yakın zamanda açıklanan mRNA aşılarının yan etkileri arasındadır.

3- "Bağışıklığı yeniden yapılandırma" sözü veren Pfizer BioNTech''in T hücre kontrolü arzusunun berbat neticesi: Lenfositopeni, yani kandaki lenfosit sayısının ileri seviyede azalması. Vücudun savunma sistemine indirilen en ağır darbelerden biridir bu!

4- mRNA aşılarının yan etkileri içinde CD4 yıkımının yer alması şaşırtmadı, halihazırda aşılama sürerken aşılılardaki "bağışıklık sistemi yetersizliği" zaten bildiriliyordu. Şimdi bu hasara sebep olduğu söylenen bir "virüs" tanıtılıyor. Tesadüfün böylesi!

5- Maymun çiçeği için söylenen bir diğer olgu: Deri döküntüleri/benek benek lezyonlar. Yine ne tesadüftür ki, bu da mRNA aşılarının içinde ilk kez, "bağışıklık sistemini uyarması amacıyla adjuvan görevinde kullanılan Polietilen glikol" maddesinin hasarlarından yalnızca biri.

6- Polietilen glikol ufak dozlarda enjekte edildiğinde dahi anafilaksiye ve anafilaksiyeye bağlı olarak deri döküntülerine ve hatta ölümlere yol açabiliyor.

7- Pfizer BioNTech mRNA aşılarının kritik birkaç yan etkisine bakmak gerekir.

8- "Klimik" sitesinde yayınlanan maymun çiçeği olgu tanımlaması yazısında Pfizer BioNTech mRNA aşılarının yan etkilerinden Herpex Simplex, Varicella Zoster, Herpes Zoster çok açık bir şekilde maymun çiçeği olgusu olarak ilintilendirilmişti.

9- Üstelik tüm bu olgu tanımlaması da izole edilmiş bir virüs üzerine yapılmıyor. Maymun çiçeği, tıpkı Sars-Cov-2 gibi nükleotid satırı yazılım ile oluşturulmuş teorik bir virüstür!

10- Maymun çiçeği testinin PCR olması da şaşırtıcı değil. Hani şu bilgisayar üzerinde oluşturulan, CT değeri keyfi ayarlanan, bizzat mucidinin "virüs tespit etmez" dediği test bu virüsü arayacak!

11- Sonuç itibariyle maymun çiçeği; mRNA aşılarının "bağışıklık sistemi yetersizliği" ve deri döküntüleri gibi korkunç hasarlarının toplanıp "olgu" diye sunulduğu komplike bir örtbas girişimidir, mRNA aşılarını temize çıkarmak için uydurulmuş bir hikâyeden ötesi değildir.

12- Ayrıca bir yandan "maymun çiçeği eşcinsellerde görülüyor" diye algı yapılmasının amacı da çok iyi anlaşılmalıdır. mRNA aşıları sebepli "bağışıklık sistemi yetersizliği" ve deri döküntüleri yaşayan insanlar test vermeye zorlandığında ister istemez eşcinsel yaftası yiyebilir!

13- Dahası "maymun çiçeği pozitif" çıkarılan PCR test sonuçlarıyla eşcinselliğin toplumda yaygın olduğuna ve bunun "yönelim" ile açıklanabileceğine kanıt getirilmek istenebilir. Oysa ortada bir gerçek vardır: Maymun çiçeği bir hikâyedir. PCR testi, bu virüsü hiçbir zaman göremeyecektir...

***

Söz konusu virüsün eşcinsellerde görüldüğünü söyleyerek gerçekten hasta olanların tedaviden çekinip kayıtlara girmemesini ve aşı denilen genetik müdahale sıvılarının yan etkilerinin sorgulanmamasını sağlamaya mı çalışıyorlar?

Erkek ve kadın arasında cinsiyetsiz üçüncü bir insan nesli yaratmak hedeflenen bir ortamda genetik terapiye güvenenlere, bu kararları hayırlı uğurlu olsun!

Biz sürecin başından beri yeteri kadar uyardık...

Yazarın Diğer Yazıları