Mbappe Real Madrid’e gidiyor

Mbappe Real Madrid’e gidiyor
Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla göz dolduran genç golcü Mbappe, dünyanın en pahalı futbolcusu olacak. Real Madrid, Fransız golcü için Paris Saint Germain’e 272 milyon euro ödeyecek.

Bir süredir Real Madrid'in ilgilendiği konuşulan Fransız yıldız Mbappe için İspanyol ekibi, Paris Saint-German ile anlaşmaya vardı.

Daha önce Grizmann'nın Atletico Madrid ile sözleşme uzatacağını da ilk duyuran gazeteci olan Baptiste Ripart, bu kez transfer gündemini sarsacak yeni bir iddiayla gündemde. Fransız gazeteci, dev kulüplerin peşinde koştuğu 19 yaşındaki Mbappe için PSG'nin 272 milyon euro karşılığında Real Madrid ile anlaşmaya vardığını belirtti.

Real Madird’in geçen sezon başından beri, PSG’nin bir başka yıldızı Neymar ile ilgilendiği, hatta İspanyol kulübünün 350 milyon euro ödemeye hazır olduğu yazılmıştı.

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamayla transferi duyuran Ripart'a göre, Real Madrid 272 milyon Euro'yu Fransız ekibine 4 taksitte ödeyecek.

Geçtiğimiz sezon PSG ile Fransa Ligue 1'de 28 karşılaşmada forma giyen Mbappe, takımına 13 gol 8 asistlik katkıda bulundu.