Mbaye Diagne krizi bitmiyor!

Mbaye Diagne krizi bitmiyor!
Son olarak Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray maçında kadroya alınmayan Mbaye Diagne, bir sonraki maçta da Club Brugge kafilesinde de kadroya seçilmedi.

Club Brugge Teknik Direktörü Phillippe Clement tarafından Oostende ve Galatasaray maçının kadrosuna alınmayan Senegalli oyuncu, Mouscron karşılaşmasında da kafilede yer almadı.

Belçika ekibinin teknik direktörü Clement, 'Diagne Galatasaray'a geri dönecek mi?' sorusuna "Siz benden daha çok biliyorsunuz. Bu formayı giyip giymeyeceğinin, bu takımın bir parçası olup olmayacağının kendisine bağlı olduğunu 3 hafta önce söyledim. Umarım bunu anlayacaktır" cevabını verdi.

"O KARAR VERECEK"

Diagne'nin davranışlarının geleceğini belirleyeceğini vurgulayan Clement, "Diagne idmanda. Umarım basın toplantılarında 4, 5, 6 kez daha Diagne konuşmak zorunda kalmayız. Ona karşı bir duruşum yok. Her şey onun davranışlarına ve nasıl idman yaptığına bağlı. Top gerçekten onda ve bu grubun bir değeri olup olmayacağına kendisi karar verecek." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY KİRALADI

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da, Diagne de ligi gol kralı olarak tamamlamıştı. Galatasaray, Diagne'yi transfer sezonunda Club Brugge'e kiraladı.