MEB'den LGS açıklaması

MEB'den LGS açıklaması
Bugün yapılan Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonrası Milli Eğitim Bakanlığı bir açıklama yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı bugün yapılan LGS sınavı sonrası bir açıklama yaptı.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer açıklamasında; "2021 LGS merkezî sınav yurt içi ve yurt dışı sınav merkezlerimizde sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Kovid-19 salgını altında tüm sınav merkezlerimizde gerekli önlemler alınarak başarılı bir şekilde gerçekleştirildi'''' ifadelerini kullandı.

''''Bu süreci başından itibaren titizlikle yürüten Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürümüz Sadri Şensoy ve çalışma arkadaşlarına özellikle şükranlarımı sunuyorum.

Böylesine merkezî sınavlar oldukça büyük organizasyonu gerektiriyor. Özellikle salgın nedeniyle bu organizasyonun ölçeği çok daha büyüdü. Sürece Bakanlığımızın ilgili tüm birimleri destek verdi'''' diyen Özer, ''''Tüm çalışma arkadaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 81 ilde süreci başarılı bir şekilde yürüten ve sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlanmasında büyük emeği olan tüm il millî eğitim müdürlerimizi ve çalışma arkadaşlarını kutluyorum.

Sınavda görev alan tüm öğretmenlerimize ve okullarımızda organizasyona destek veren rehber öğretmenlerimize teşekkür ediyorum'''' diye konuştu. 

İlgili Haberler