Medipol Başakşehir - Paris Saint Germain Şampiyonlar Ligi maçında 11’ler belli oldu. Maç saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Medipol Başakşehir - Paris Saint Germain Şampiyonlar Ligi maçında 11’ler belli oldu. Maç saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?
Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda yer alan temsilcimiz Medipol Başakşehir, ikinci maçında Fransız devi Paris Saint Germain'i konuk edecek. Maçla ilgili detaylar haberimizde…

Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci maçında Medipol Başakşehir ile Paris Saint Germain karşı karşıya geliyor. Saat 20:55’te başlayacak kritik randevuyu İsveçli hakem Andreas Ekberg yönetecek. Gruptaki ilk maçında Alman ekibi RB Leipzig ile karşılaşan Başakşehir, deplasmandaki mücadeleyi 2-0 mağlubiyetle tamamlamıştı. BeIN Sports’tan naklen yayınlanacak maçın canlı skor ve önemli anlarının takibini haberimizde bulabileceksiniz. 

İŞTE İLK 11'LER

Başakşehir: Mert Günok, Rafael, Skrtel, Epureanu, Bolingoli, Mehmet Topal, Berkay, İrfan Can, Deniz Türüç, Visca, Crivelli

Paris Saint Germain: Navas, Florenzi, Danilo, Kimpembe, Kurzawa, Marquinhos, Herrera, Neymar, Mbappe, Di Maria, Kean

MEHMET TOPAL TARİH YAZIYOR

Başakşehir´in Paris Saint Germain ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı 11´inde yer alan Mehmet Topal, 100. maçına çıktı. Bugüne kadar 99 Avrupa maçına çıkan başarılı oyuncu, 63 Avrupa Ligi, 26 Şampiyonlar Ligi, 9 UEFA Kupası, 1 de UEFA ön eleme maçı oynadı. PSG maçı ile birlikte dalya diyen Mehmet Topal futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış oldu.

Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları ile Avrupa kupalarında boy gösteren ve 100´ler kulübüne giren 34 yaşındaki tecrübeli isim daha önce de başarılması çok güç ilklere imza atmıştı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir´de şampiyonluk kazanarak aynı ligde 3 farklı takımla şampiyon olan ilk Türk futbolcu olarak bu yıl tarihe adını yazdıran Mehmet Topal, Şampiyonlar Ligi´nde de bir rekor kırmıştı.

Daha önce Galatasaray ve İspanya La Liga ekiplerinden Valencia ile UEFA Şampiyonlar Ligi´nde boy gösteren 34 yaşındaki futbolcu, geçen hafta Medipol Başakşehir´in RB Leipzig ile oynadığı Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk maçında da süre alarak 10 yıllık dilimler olan 2000, 2010 ve 2020´li yıllarda Şampiyonlar Ligi´nde maça çıkan ilk Türk futbolcu olmuştu.

(Kaynak: Sözcü)