Megastar Tarkan'dan Yıldız Tilbe'ye şok yanıt. Mesajı gören Tilbe neye uğradığını şaşırdı

Megastar Tarkan'dan Yıldız Tilbe'ye şok yanıt. Mesajı gören Tilbe neye uğradığını şaşırdı
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medyada bir akım başlattığını açıkladı. Tarkan'ın "Kış Güneşi" şarkısını seslendiren Tilbe, "Tarkan'a pas atıyorum" dedi. Ancak Tilbe, mega stardan gelen cevapla sarsıldı. Tilbe daha sonra Gülşen'i 'Gel Çarem' şarkısıyla akıma davet etti. Gülşen, Tilbe'ye henüz yanıt vermedi.

Mesajı gören Tilbe neye uğradığını şaşırdı

ODA TV''de yer alan habere göre, ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ile mega star Tarkan arasında sosyal medyada geçenler gündeme bomba gibi düştü. Tilbe''nin Tarkan''ı etiketleyerek yolladığı mesaja gelen cevap Tilbe''yi şok etti.

Tarkan''ın "Kış Güneşi" şarkısını seslendiren Tilbe, "Tarkan''a pas atıyorum" dedi. Tarkan ise reddetti. "Ben de Tarkan''a pas atıyorum" diyen Yıldız Tilbe, şu ifadeleri kullandı:

“Tarkan topu sana attım, sen de kime istiyorsan ona at. Bir tane de Orhan Gencebay şarkısı atmak isterdim ama tek top hakkım var galiba...”

TARKAN''DAN YANIT

Tarkan ise, "Yıldız’ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge’ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver" ifadelerini kullandı.

GÜLŞEN''E PAS ATTI

Tarkan''dan ret cevabı alan Tilbe, bu sefer Gülşen''i ''Gel Çarem'' şarkısıyla akıma davet etti. Gülşen, Tilbe''ye henüz yanıt vermedi.