Süleyman Soylu selfie çeken Suriyeleri savundu. Meğer sütte leke varmış Suriyelilerde yokmuş. Kadınları çekmemişler. Sosyal medyanın fenomen hesabı paylaştı

Süleyman Soylu selfie çeken Suriyeleri savundu. Meğer sütte leke varmış Suriyelilerde yokmuş. Kadınları çekmemişler. Sosyal medyanın fenomen hesabı paylaştı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk kadınlarını gizli gizli çeken sığınmacıları böyle savundu. Soylu, "Ama öyle bir büyütüyorlar ki sabahtan akşama kadar, afedersiniz bütün röntgeni Suriyeliler çekiyor." dedi.

Son zamanlarda, sosyal medyada gizli çekim yapan sığınmacı videoları günden güne hızla artmaya devam ediyor. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TGRT Haber''in canlı yayına katılarak sığınmacılarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Soylu, "Ama öyle bir büyütüyorlar ki sabahtan akşama kadar, afedersiniz bütün röntgeni Suriyeliler çekiyor." dedi.

Bakan Soylu, Türk kadınlarını gizli bir şekilde çeken sığınmacıların taciz videolarıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şu ifadeleri kullandı:

"Ama öyle bir büyütüyorlar ki sabahtan akşama kadar, afedersiniz bütün röntgeni Suriyeliler çekiyor. Ya şimdi ben selfie çekiliyorum. Kötü niyetli olsanız, selfie çekildiğim zaman arkamda bir kadın olsa, selfie''yi yayınlasa... ''Ya bak bu kadını röntgenliyor.'' Ya böyle bir ahlaksızlık var mı ya? İsterseniz bu meselelerdeki keraimlerimiz de var. Hangi uyruktan ne kadar olduğunu kamuoyunun önüne koyalım. Bu ayıp." dedi.

Soylu''nun bu açıklamaları sosyal medyada fenomen bir hesap @Haber tarafından paylaşıldı. Paylaşılan bu video sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.
Söz konusu fenomen hesap @Haber, Süleyman Soylu''nun bu konuşmalarının yanına bir Suriyeli''nin selfie çekme ayağına kadınların popolarını çekme anını koyarak paylaşım yaptı.

Fenomen hesap @Haber''in paylaşımı şöyle: 

 

İlgili Haberler