Mehmet Ali Erbil'den kötü haber geldi!

Mehmet Ali Erbil'den kötü haber geldi!
Bir aydır yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in profesör Yeşim Erbil'den kötü haber geldi. Erbil ağabeyinin son sağlık durumunu Instagram hesabından paylaştı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bir ay önce evinde düşerek yaralanmış, ünlü şovmenin kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil, 26 Ekim’de uyandırıldı. Tedavisi sırasında 16 yıldır mücadele ettiği hastalığı nüksedince Mehmet Ali Erbil 2 Kasımda yeniden uyutuldu.

MEHMET ALİ ERBİL'İN SON SAĞLIK DURUMU

Erbil’in son durumunu doktor kardeşi Yeşim Erbil, şu çarpıcı satırlarla anlattı: “Can sıkıcı haber veriyorum. Geçen hafta solunum cihazından ayrıldığı haberini vermiştik, bu haberi biraz bekleyip verdik sizlere çünkü yoğun bakımda sürpriz gelişmeler olabilir diye. 4 gün kendi solunumu ile kalabilmesi bizi çok sevindirmişti sizleri de tabi. Ancak dün akşam durum tamamen tersine döndü ve solunumu bozuldu ve cihaza bağlandı. Yine beklemedeyiz, inşallah bu kadar ağır olaylara vücudu direnç gösterir.”

erbil-001.jpg

MEHMET ALİ ERBİL'E NE OLDU? 

Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu kızı Sezin Erbil tarafından açıklandı. Gazetecilere açıklama yapan kızı Sezin Erbil Yazgan, ‘Evde yardımcısı vardı. Ambulansı ve bizi çağırdı. 10 dakika sonra evdeydim ve hastaneye getirdik’ dedi. Erbil’in doktoru Jan-Klod Kayuka ise “Banyoda ayağı kaymış düşmüş ve sağ tarafını lavaboya vurmuş. Bu yüzden bir kaç kaburgası kırılmış. Kırılan kaburgalar da akciğer zarına battığı ve normalde de kan sulandırıcı kullandığı için kanama oluşmuş” bilgisini verdi.