Mehmet Barlas hem AKP'lilere sitem etti, hem de kendini ihbar etti!

Mehmet Barlas hem AKP'lilere sitem etti, hem de kendini ihbar etti!
Sabah yazarı Mehmet Barlas, bugünkü köşesinde ilginç bir yazı kaleme aldı. Barlas, özellikle son dönemdeki her yazısında CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bahsetmesine rağmen, AKP'lilerin CHP'nin gündemde kalmasını sağlamasından şikayet etti.

İktidara yakınlığı ile bilinen Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas, bugünkü yazısında AKP'lilere sitem ederken, adeta kendini de ihbar etti.

Barlas, özellikle son dönemde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu neredeyse her yazısında köşesine taşımasına rağmen AKP yanlılarının CHP’den yakınan yorumlarıyla CHP’nin gündemde kalmasını sağlamalarını eleştirdi.

Barlas'ın yazısının ilgili bölümü şu şekilde;

“AK Parti'yi tutan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyenler, hemen her gün sadece CHP'den ve onun yandaşlarından yakınan yorumlar yapıyorlar. Seçmen katında fazla bir varlık gösteremeyen CHP, bu yakınmalar olmasa belki unutulacaktır. Ama her dakika ve her gün CHP'den ve onun yandaşlarından yakınan yorumlar sayesinde, CHP varlığını sade sürdürmüyor. Güçleniyor da… Bu gariplik artık sona ermelidir. CHP'yi güçlendirmek ve her dakika onun varlığını hatırlatmak, AK Parti taraftarlarının ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın destekçilerinin görevi olmamalıdır...”