Mehmet Çilingiroğlu Maria'yı görünce CNN Türk canlı yayınında zeybek oynadı! Maria Gladkikh kimdir?

Mehmet Çilingiroğlu Maria'yı görünce CNN Türk canlı yayınında zeybek oynadı! Maria Gladkikh kimdir?
CNN Türk canlı yayınına bağlanan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, babası Türk olan gazeteci Maria Gladkikh için canlı yayında Zeybek oynadı. Maria ile Çilingiroğlu arasındaki diyalog ise dikkat çekti.

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, korona virüs salgınıyla ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu.

Çilingiroğlu, programın bir diğer konuğu babası Türk olan ve iyi derecede Türkçe bilen gazeteci Maria Gladkikh'e "Bak Maria böyle oynanıyor" deyip Zeybek oynadı.

Maria'nın "Geçen bana şarkı söylediniz, şimdi dans ediyorsunuz. Buluşmamızda neler olacak çok merak ediyorum hocam" şeklindeki sözleri ise dikkat çekti.

AHMET HAKAN KAHKAHALARA BOĞULDU

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'nun Zeybek oynadığı anlarda Ahmet Hakan'ın kahkahalara boğulduğu görülürken; Maria, dansı bitirdikten sonra "Neyse korkutmayalım şimdi kızı" diyen Çilingiroğlu'na "Bravo hocam" ifadeleriyle yanıt verdi.

Ahmet Hakan ise, "Muhteşem bir performans sergilediniz hocam. Özgüveninize gerçekten hayranım" dedi.

ekran-alintisi-149.png

Maria Dilek Gladkikh kimdir?

Maria Dilek Gladkikh Moskova Devlet Üniversitesinde Televizyonculuk okudu.

Annesi Rus, babası Türk'tür. Maria Dilek Gladkikh kendisi ile ilgili merak edilenleri instagram hesabından şu ifadelerle paylaşmıştı:

"Babamı hiç tanımadım, fotoğraflarda gördüm sadece. 11 yaşına kadar Türkçe bilmiyordum, kan çekiyor ama Türkçe'yi tamamen kendim öğrendim. Türkiyede hiç yaşamadım. Rusya24 kanalının Haber Spikeriyim. Stüdyo’da neler oluyor? Yayınların perde arkasını gösteriyorum. Rusça, İngilizce, İspanyolca biliyorum. Arapça ve Portekizce öğreniyorum şimdi. Bu dilleri nasıl öğrendim? Taktiklerimi paylaşıyorum"

İlgili Haberler