Mehmet Metiner - Süleyman Soylu tartışmasında yeni perde! Metiner önce paylaştı sonra geri adım attı

Mehmet Metiner - Süleyman Soylu tartışmasında yeni perde! Metiner önce paylaştı sonra geri adım attı
Daha önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile FETÖ tartışması yaşayan AKP'li Mehmet Metiner, dün paylaştığı tweetlerin Soylu ile bir alakası olmadığını savundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile canlı yayında yaşadığı ‘FETÖ’ tartışmasının ardından “tatlıya bağladık” açıklaması yaparak geri adım atan Mehmet Metiner, bu kez de Soylu'ya gönderme olarak algılanan FETÖ paylaşımında geri adım attı.

Kaymakamlar operasyonun ardından  bir paylaşım yapan Metiner, “Ata yurdum Ağrı’dan üç kaymakam FETÖ iltisakları dolayısıyla görevden alındı. Demek ki neymiş, kripto unsurlar her yerde varlar” demişti.

Metiner'İn bu paylaşımı da Soylu'ya gönderme olarak algılanmıştı.

YİNE GERİ ADIM

Dün İzmir'de TSK'nin FETÖ yapılanmasına yönelik yapılan operasyonla ilgili de yorum yapan Metiner, “Dikkat... Gözaltına alınan FETÖ’cülerden biri İlçe Jandarma Komutanı... Ayrıca başka muvazzaflar da var... Demek ki neymiş, devletin kılcal damarlarında hala FETÖ’cüler varmış... İzmir Başsavcımızı yürekten kutluyorum...” dedi.

z-008.png

"Demek ki neymiş, devletin kılcal damarlarında hala FETÖ’cüler varmış..." sözleri Soylu ile yaşadığı "Kripto FETÖ'cü" tartışmasını akıllara getirince Metiner yine çark eden bir paylaşım yaptı.

İşte o paylaşım:

"FETÖ bahsinde her attığım tweeti İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya bağlamanız ne kadar sorunlu bir bakış açınız olduğuna işarettir.

Soylu kardeşimle bakış açımız, davamız, hassasiyetlerimiz ve kıblemiz aynıdır. 

Bizden size ekmek çıkmaz. Başka kapıya!"

235757-608x735.jpg