Mehmet Metiner: Yahu korkutma bizi, zaten korkağız

Mehmet Metiner: Yahu korkutma bizi, zaten korkağız
Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük’ün Beyaz Tv ekranlarında, “Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse biz dahil herkes yargılanır” sözlerine eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner’in “Yani ilk telef olacak biziz. Yahu korkutma bizi, zaten korkağız” demesi tepkilere neden oldu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlayan “Dinamit” programında sosyal medyada tepki çeken ifadeler kullanıldı. Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, programda yaşanan tartışmada,” Erdoğan karşıtı herhangi  biri seçilirse, biz dahil herkes yargılanır. Seri bir tutuklanma başlar" dedi.

Cem Küçük ardından,  tutuklama örneğine eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner’den dikkat çeken bir çıkış geldi. Küçük, “Mehmet Metiner’i tutuklarlarsa AB itiraz mı edecek" ifadelerini kullandı ve programın moderatörü Latif Şimşek daha sonra “Yani şunu mu demek istiyorsun Cumhurbaşkanını da mı yargılarlar” diye sordu.

"YAHU KORKUTMA BİZİ"

Bunun üzerine Küçük, “Ona cesaret edemeyebilirler hemen ama etrafına gelirler. Melih Gökçek’i bu durumda kim kurtarır?, Metiner’i kim kurtarır?, Şamil Tayyar’ı kim kurtarır?, Seni beni kim kurtarır?" demesinin ardından Metiner, “Yani ilk telef olacak biziz. Yahu korkutma bizi, zaten korkağız” diyerek karşılık verdi.

"GİDECEK YERİM YOK"

Küçük, “Mesela ben yurt dışına gittim, sen gittin… Ben İngilizce biliyorum. Hadi ben Londra'ya gittim diyelim, iki günde iade ederler" ifadelerini kullanınca Metiner, “Ben İngilizce de bilmiyorum. Gidecek yerim yok” ifadelerini kullanması tepkilere neden oldu.