Mehmet Okur A Milli Takım teknik kadrosunda

Mehmet Okur A Milli Takım teknik kadrosunda
29 Haziran - 4 Temmuz 2021 tarihleri arasında FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri’nde mücadele edecek A Erkek Milli Takımı 29 kişilik aday kadrosu belli oldu. Daha önce, hedefinin Fenerbahçe'de koçluk yapmak olduğunu belirten eski yıldızlardan Mehmet Okur, ilk kez resmi olarak A Milli Takım'ın teknik kadrosunda yer aldı.

Mehmet Okur A Milli Takım teknik kadrosunda

A Erkek Milli Takımı Olimpiyat Elemeleri öncesinde Türkiye’de iki hazırlık maçı yapacak. 17 Haziran Perşembe günü Venezuela ile mücadele edecek A Erkek Milli Takımımız 19 Haziran Cumartesi günü ise Rusya ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmalar İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu''nda oynanacak.

Millilerimize ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden takımların oyuncuları ve NBA’de yer alan oyuncularımız daha sonra dahil olacak.

FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri’ndeki maçlarını Kanada’nın Victoria şehrinde yapacak olan A Erkek Milli Takımımız; Uruguay ve Çekya ile B Grubu''nda yer alıyor. Aynı şehirde gerçekleşecek elemelerin A Grubu''nda ise ev sahibi Kanada''nın yanı sıra Yunanistan ve Çin bulunuyor.Millilerimiz gruptaki ilk maçında 30 Haziran Çarşamba günü TSİ 05.35’te Uruguay ile karşı karşıya gelecek. A Erkek Milli Takımımız gruptaki ikinci ve son maçında ise 1 Temmuz Perşembe günü TSİ 05.35’te Çekya ile mücadele edecek.

MEHMET OKUR TEKNİK KADRODA YER ALDI

Daha önce, hedefinin Fenerbahçe''de koçluk yapmak olduğunu açıklayan eski yıldızlardan Mehmet Okur, ilk kez resmi olarak A Milli Takım''ın teknik kadrosunda yer aldı.

Mehmet Okur, Türkiye''de Oyak Renault, Tofaş ve Efes formaları giymiş ve NBA''de 2002-2011 yılları arasında Detroit ve Utah''ta oynamıştı.