Mehmet Özhaseki: “CHP’nin en çok yaptığı iş algı operasyonu”

Mehmet Özhaseki: “CHP’nin en çok yaptığı iş algı operasyonu”
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “CHP’nin genel siyasetinin ekseni 'yalan'. En çok yaptıkları iş, algı operasyonudur” dedi.

31 Mart seçiminde önce  Ülkücülere ‘piyon’ değdi yeniden gündeme gelen ve seçim sürecinde “MHP'liler beni 'efsane başkan' olarak anarlar” sözleri ile gündem olan AKP’li Mehmet Özhaseki, CHP ile ilgili dikkat çeken sözler söyledi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, “CHP’nin genel siyasetinin ekseni 'yalan'. En çok yaptıkları iş, algı operasyonudur” şeklinde konuştu.

AKP Genel Merkezi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı, Bursa’da gerçekleştiriliyor. Yarın da devam edecek toplantının bugünkü oturumunda konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, yola ilk çıktıklarındaki heyecan ve şevkle devam ettiklerini belirtti.

“18 yaşın heyecanı ve dinamizmi ile ülkemize çok güzel şeyler yaşatacağız, 18 yıllık süre içerisinde merkezi iktidarda destanlar yazdık” diyen Özhaseki, devrim niteliğinde işler yaptıklarını vurguladı. Geçmiş iktidarlardan çok daha başarılı olduklarına değinen Özhaseki, “Ufak eksiklikler söylenerek, muhalefet edilebilir ama biz ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. 2002’de ekonomik olarak Türkiye’de çökmüş bir ortam vardı, o günlerden başlayıp, bugün geldiğimiz noktada kişi başına düşen milli gelir dahil olmak üzere hepsi kat kat arttı. Bu faaliyetleri bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bütün AK Partili kardeşlerimiz şunu bilsinler ki, 17 yıllık işlerimizde dünyanın en büyük 17’nci ülkesi haline geldik. İtibarlı bir ülkeyiz, süper güçlerin liderleriyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan eşit şekilde mücadelesini veriyor” diye konuştu.

'CHP'NİN GENEL SİYASETİNİN EKSENİ YALAN'

Konuşmasında CHP’yi eleştiren Özhaseki, “Cumhurbaşkanımızın tabiriyle CHP belediyeciliği, çöp, çamur, çukurdur. Çoğunun gözünün hizmette olmadığını çok iyi biliyoruz. Yolsuzluk skandalları konusunda en büyük işler CHP’ye ait. Silinmeyecek yolsuzluk dosyaları CHP’ye aittir. Yalan bunların yine siyaseti oldu. CHP’nin genel siyasetinin ekseni yalandır. En çok yaptıkları iş, algı operasyonudur” şeklinde konuştu.