Mehmet Özhaseki, Mansur Yavaş'ın pankart jestine ne dedi?

Mehmet Özhaseki, Mansur Yavaş'ın pankart jestine ne dedi?
Yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin seçim koordinasyon merkezi açılış törenine katılan Mehmet Özhaseki, Mansur Yavaş'ın onayı ile pankartının asılması hakkında "Mansur Bey'in de buna cevabı olumlu olduysa teşekkür ederiz" dedi.

AKP'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, partisinin Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış törenine katıldı.

Açılış nedeniyle meydanda İYİ Parti ve CHP'nin ortak Ankara adayı, rakibi Mansur Yavaş'ın afişlerinin üzerine Mehmet Özhaseki'nin afişlerinin asıldığı görüldü.

Yavaş'ın onayıyla asılan afişler hakkında bilgisi olup, olmadığı sorulan Özhaseki, "Yok, hayır. Defalardır zaten söylüyorduk. Dikkat ederseniz ara ara abartılsa da bu işi bozan, belki de nezaket kurallarını bozan, bu işin savcılık tarafıydı. Ama onu da görmezden gelerek, şunu hep söylüyorum. 'Rakiplerimiz asla bizim düşmanlarımız değildir'. Biz onlarla sadece proje konuşmak istiyoruz. Başka hiçbir şey konuşmak istemiyoruz. Özelleri bizi ilgilendirmez. Siyasette de nezaket kurallarını aşmamak lazım. Arkadaşların bir ricası oldu, Mansur Bey'in de buna cevabı olumlu olduysa teşekkür ederiz" diye yanıt verdi.

NE OLMUŞTU?

Mehmet Özhaseki'nin Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı öncesinde, AKP Beypazarı İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, İYİ Parti ve CHP'nin ortak Ankara adayı Mansur Yavaş'ın ekibinden ‘'Miting alanındaki bölgelere pankartlarının asmak'' için ricada bulunmuştu. Yavaş da bu ricayı kırmadı ve alanda asılı bulunan kendi pankartlarının üzerine, AKP adayı Özhaseki'nin pankartların asılmasını kabul etmişti.