Mehmet Özhaseki'den MHP milletvekiline göndermeler!

Mehmet Özhaseki'den MHP milletvekiline göndermeler!
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de bir yerel televizyon kanalında yaptığı açıklamalarda, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a göndermelerde bulundu.

Fatih ERGİN / YENİÇAĞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri'de yerel bir televizyon kanalının canlı yayın konuğu oldu. Özhaseki, sorulan bir soruya verdiği cevapta MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'u eleştirdi. 

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki iddialar ile ilgili  müfettişlerin incelemelerini değerlendiren Özhaseki, suç unsuru işlerin varlığı belirlenmişse sorumluların hesabını vermesi gerektiğini söylerken, MHP'li Baki Ersoy'un Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan'a sahip çıkmasına da tepki gösterdi. 

"SİZ İSTEDİĞİNİZ YANDA OLUN..."

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a da göndermelerde bulunan Özhaseki, "Siz istediğiniz yanda olun ben adaletten yanayım, kimseden yana değilim. Bir insanın biriyle helalleşmesi çok kolay. Hakkınızı helal edersiniz veya etmezsiniz, bu ayrı bir şey. Yani bir kişilik mesele. Ama devletin hakkı beytül mal. Belediyedeki mal, valilikteki mal, organizede ki mal her neyse devletin hakkı. Burada eğer bir aksaklık olmuşsa, 80 milyonun burada hakkı var mı, var. Ayrıca inandığım için söylüyorum dünya da ki bütün mazlumların da hakkı var" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler