Mehmet Topal ve Alper Potuk'a sürpriz talip

Mehmet Topal ve Alper Potuk'a sürpriz talip
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin, Mehmet Topal ve Alper Potuk'u kadrosuna katmak için harekete geçtiği devreye girdiği iddia edildi.

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmenin hazırlıklarını yapan Göztepe, transferde nokta atışı yapacak.

Henüz taraftarı coşturacak imzaları attıramayan sarı-kırmızılılar, bu sessizliği Fenerbahçe'den Mehmet Topal ve Alper Potuk'la bozmanın peşinde.

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'yle sözleşmesini fesheden Topal'ın ardından Potuk için de devreye girdi. Göztepeli kurmaylar, Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği milli orta sahayı ikna etmeye çalışıyor.

Öte yandan sarı-kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarına, yarın Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleştireceği idman ile başlayacak.

SAMBACI MARLON

Göztepe bir süredir takip ettiği Marlon Xavier'de sona geldi. Son haftada ligde kalmayı başaran sarı-kırmızılılar, Fluminense'de forma giyen sol bek oyuncu ile anlaştı. 22 yaşındaki Marlon, Fluminense ile 64 maça çıkarken 3 asist yaptı. Kariyerine Brezilya Seri B ekibi Criciuma'da başlayan Marlon, Brezilya U20 Milli Takımı'na 2 kez davet edildi. Avrupa'da oynamak isteyen ve Türkiye'ye sıcak bakan Xavier'in, Göztepe'nin teklifine 'evet' dediği öğrenildi.