Kocasını öldüren Melek İpek'in cezaevinde yazdığı notu avukatı açıkladı Antalya’nın Döşemaltı ilçesinde yaşayan 31 yaşındaki Melek İpek, kendisini ölümle tehdit eden eden 12 yıllık eşi Ramazan İpek'i (36) öldürdü. Tutuklu kaldığı cezaevinden avukatı aracılığıyla mesaj gönderen İpek, “Dışarıda en çok kızlarıma sarılıp uyumayı özledim. Devletime ve onun adaletine güveniyorum. Burada 27 gündür hiç dayak yemedim ve ben burada olduğum için kızlarım dışarıda daha rahat" diye konuştu.
Melek İpek'le ilgili yeni gelişme Antalya'da kendisini kelepçeleyip saatlerce döven kocası Ramazan İpek'i öldüren Melek İpek hakkında 'müebbet hapis' istemi ile hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Savcı, olayın meşru müdafaa olmadığını, sanığın tahrik indiriminden yararlanmasını istedi.
Melek İpek davasında yeni gelişme Antalya'da, işkence görüp, kendisini ölümle tehdit eden 12 yıllık eşi Ramazan İpek'i (36) öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Melek İpek (31) için adliyeye gelen avukatlar 'tutukluluğa itiraz' dilekçesi verdi. Avukat Merve Özer Er, müvekkillerinin tek mağdur olmadığının ortaya çıktığını ifade ederek, “Maktulün şiddet ve eziyetine maruz kalan başka bir kadın daha olduğu ortaya çıktı." dedi.