Melih Altınok, Mevlüt Tezel'in sözlerini ti'ye aldı

Melih Altınok, Mevlüt Tezel'in sözlerini ti'ye aldı
Sabah yazarı Melih Altınok, aynı gazetede çalıştığı Mevlüt Tezel'in "Çocuk yapmayan bekarlardan daha çok vergi alınsın" sözlerini ti'ye aldı.

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Sabah gazetesi eki Günaydın’da yazan Mevlüt Tezel’in "Sağlık sorunu olmadığı halde evlenip çocuk yapmayan bekarlardan daha çok vergi alınmalı" sözlerini yorumladı.

Tezel'in sözleriyle alay eden Altınok, "Yetmez Mevlüt! Hatta bu 'sağlık sorunu' olmadığı halde evlenmeyen bekârlardan evlenip çocuk yapmadıkça daha çok vergi alacaksın. 30'un üzerine eklenen her yıl için de oranı artıracaksın" ifadelerini kullandı.

Altınok, şöyle devam etti:

'MİLİTAN DEMOKRATÇA BİR ÖNERİ'

"(Bekârsan) Ayda bir Avrupa'ya git, en güzel restoranlardan Instagram'a fotoğraf koy, akşam eve gidince de battaniyeni üzerine çek, kedini sev ve dijital platformdan dizi izle! Oh ne güzel’ Hakikaten ne güzel anlatmış değil mi Mevlüt bekârlığı? Kim bu sultanlığı kendi rızasıyla terk edip demokrasiye geçer ki? İşte bu ‘sultanlık tehlikesine’ karşı Mevlüt'ün  ‘militan demokratça’ bir ‘tedbir önerisi’ var.

Bu arada laf aramızda, ceza kanunumuzda 'halkı askerlikten soğutmak' diye bir tanım var ama bereket ‘bekârları evlilikten soğutmak’ diye bir madde yok. Yoksa başın beladaydı dostum."