Melih Bulu kimsenin başaramadığını başarmış. 7 yaşında belediye başkan yardımcısı olmuş

Melih Bulu kimsenin başaramadığını başarmış. 7 yaşında belediye başkan yardımcısı olmuş
Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan ve 1970 yılında Kırıkkale’de dünyaya gelen Melih Bulu, Habertürk’te katıldığı programda 1977-1980 arasında Ankara Belediye Başkanlığı yapan Ali Dinçer’in yardımcısı olarak SHP’de siyasete başladığını ifade etti. AKP eski Milletvekili Feyzi Başaran tepki gösterdi.

Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Melih Bulu, Habertürk’te Veyis Ateş’in programına katıldı. Bulu programda, “Aslında şimdi söyleyeceklerim birçok insanı şaşırtacak ama ben siyasete ODTÜ’de okurken CHP’de başladım. Bunlarda biliniyor ama beni hep AK Partili olarak yansıtıyorlar ama. O zaman öğrenciydim ve ODTÜ Endüstri’den mezun eski SHP’li belediye başkanı Ali Dinçer yardımcı istemişti kendine ben öyle başladım” ifadelerini kullandı.

AKP ESKİ MİLLETVEKİLİ TEPKİ GÖSTERDİ
Melih Bulu’nun bu ifadelerine tepki gösteren AKP eski Milletvekili Feyzi Başaran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

CHP (Eski SHP) üyesi değil, yalan, çünkü Ali Dinçer Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde Melih Bulu ilkokula yeni başlamıştı. LDP Gençlik kolu başkanlığı yaptım diyor. Buna da @tokcem ve Besim Tibuk cevap versin

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Dinçer’e raporlar hazırladığını söyledi. Ali Dinçer 1977’de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (SHP) seçildiğinde Melih Bulu Ankara/Kırıkkale’de ilkokula yeni başlamıştı.

Sonra baktı ki yalan ortaya çıkacak, bu defa da Ali Dinçer Milletvekiliyken ona raporlar hazırladım. Merhum Ali Dinçer ile 1991’de milletvekili seçildik. Melih Bulu o zaman ODTÜ 2. Sınıf öğrencisi. Yani, merhum Ali Dinçer gidip ‘Melih sen süper zekasın,gel bana çalış’ demiş.

ALİ DİNÇER BELEDİYE BAŞKANIYKEN BULU 7 YAŞINDAYDI
Ali Dinçer 1977-1980 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı yaptı. Melih Bulu ise 1970’de Kırıkkale’de dünyaya geldi.

İlgili Haberler