Erdoğan’ı eleştiren Bülent Arınç’a karşı Melih Gökçek taarruza geçti. 170 bin kişilik anket yaptı

Erdoğan’ı eleştiren Bülent Arınç’a karşı Melih Gökçek taarruza geçti. 170 bin kişilik anket yaptı
Meclis eski Başkanı Bülent Arınç’ın Erdoğan’ı ve AKP’yi eleştirdiği sözlerin arından Arınç’a bir tepki de Melih Gökçek’den geldi. Gökçek Arınç’ın sözlerini paylaşarak 170 bin kişilik anket yaptı…

Katıldığı bir toplantıda AKP’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a majeste diye hitap ederek “Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir” şeklinde eleştirmişti.

Bülent Arınç’a Mehmet Metiner’den sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek de savaş aştı.

170 BİN KİŞİLİK ANKET YAPTI

Sosyal medya hesabı üzerinden takip ettiği kişilerin Bülent Arınç ile ilgili düşüncelerini merak eden Gökçek paylaşımında Arınç’ın daha önce söylediği “Ben siyasette 50 yılımı doldurmuş bir insanım. Toplumun bana dair bir kanaati var. ''Bu adam namusludur, bu adam vicdanlıdır, muhakeme sahibidir'' şeklinde bir kanaat var.” Sözlerini sorguladı.

Gökçek tweetinde şunları yazdı:

“BÜLENT ARINÇ; “Ben siyasette 50 yılımı doldurmuş bir insanım. Toplumun bana dair bir kanaati var. ''Bu adam namusludur, bu adam vicdanlıdır, muhakeme sahibidir'' şeklinde bir kanaat var.”DEMİŞ. YAKLAŞIK 170.000 TAKİP ETTİĞİM SAĞ DUYULU İSİM VAR. SORALIM BAKALIM AYNI KANAATTELER Mİ?”

İşte o paylaşım:

 

İlgili Haberler