Melih Gökçek fırçayı yiyince çark etti. Özhaseki kardeşimdir diyerek açıkladı

Melih Gökçek fırçayı yiyince çark etti. Özhaseki kardeşimdir diyerek açıkladı
Ankara seçimlerini kendisi yerine Mehmet Özhaseki’nin aday gösterilmesi nedeniyle kaybettiklerini açıklayan AKP’li Melih Gökçek çark etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın talimatı ile zorla Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanlığı görevinden alınan Melih Gökçek katıldığı bir programda 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili partisine yönelik eleştiriler getirdi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın talimatı ile zorla Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanlığı görevinden alınan Melih Gökçek, partisinin seçimleri hatasından kaybettiğini ve Mehmet Özhaseki''ye zamanında uyarı yaptığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın talimatı ile zorla Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanlığı görevinden alınan Melih Gökçek, "Bugün ben Mansur''la karşı karşıya geleyim ezer ezer atarım. Özhaseki aday oldu kendisine de söyledim, 7 puan geridesin dedim. 6 tane öneride bulundum, bunları yaparsan toplamı 15 puan dedim. Sadece 4''ünü alsan bile öne geçersin dedim. Ağzı kulaklarına vardı ama dediğimi yapmadı" açıklamasını yapmıştı.

ÖZHASEKİ''Yİ ZİYARET EDECEĞİM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın talimatı ile zorla Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanlığı görevinden alınan Melih Gökçek bugün Twitter''dan yaptığı açıklamada Mehmet Özhaseki''yi ziyaret edeceğini yazdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın talimatı ile zorla Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanlığı görevinden alınan Melih Gökçek şunları paylaştı:

İlgili Haberler