Muharrem İnce'den partisindeki istifalar için flaş iddia

Muharrem İnce'den partisindeki istifalar için flaş iddia
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisindeki istifalarla ilgili olarak; "Memleket Partisi'ne operasyon çekiliyor" iddiasında bulundu...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisindeki istifalar üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İnce, bugün yeniden belde statüsüne kavuşan ve 3 Temmuz''da belediye başkanlığı seçimi yapılacak Çankırı''nın Orta ilçesine bağlı Dodurga beldesini ziyaret etti. Cuma namazını beldedeki camide kılan İnce, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

Partisinde yaşanan istifalara değinen İnce, şöyle konuştu:

"MEMLEKET PARTİSİ''NE OPERASYON ÇEKİLİYOR"

"Memlekete 20 yıldır umut olamamış muhalefet partilerinin içinden bazıları, Memleket Partisi''ne operasyon çekmekte çok mahirler. Millete umut olamıyorlar ama bize operasyon çekmek istiyorlar. Bazılarını milletvekili adaylığıyla kandırıp istifa ettirmek, bunun bir tane gerekçesi olabilir. Yine tıpış tıpış oy verdirilecek bir aday hazırlıyorlar demek.

KURMAYLARI İSTİFA ETMİŞTİ

Geçen günlerde Memleket Partisi''nde Genel Başkanvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakkı Akalın, Parti Meclisi-Danışma Kurulu, PM üyesi ve Memleket Partisi Kurucu üyesi Meryem Şengül Kala, MYK üyesi ve Parti Genel Saymanı Serkan Ufuk Akgün, MYK üyesi Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu ve Parti Meclisi-Memleket Partisi Kurucu üyesi Dr. Oğuz Giray istifa kararı almıştı.

İlgili Haberler