Memleket Partisi'nden deprem. Gaye Usluer ve 5 kişi istifa etti

Memleket Partisi'nden deprem. Gaye Usluer ve 5 kişi istifa etti
Memleket Partisi Genel Başkanvekili Gaye Usluer ile birlikte 5 Parti Meclisi üyesi partilerinden istifa ettiği bildirildi.

Memleket Partisi Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer ve parti yönetimindeki 5 ismin istifa ettiği bildirildi.

Gürkan Hacır sosyal medya hesabı Twitter’da, “Memleket Partisi Genel Başkan Vekili @GayeUsluer ile konuştum. Partisinden istifa ettiğini doğruladı. Birkaç saat içerisinde istifa gerekçelerini sosyal medya hesabından duyuracağını söyledi. Prof Usluer dışında 5 PM üyesi daha Memleket Parti’sinden istifa etti” diye yazdı.

İstifa eden isimler şöyle:

Memleket Partisi Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer, Memleket Partisi Genel Sekreteri, PM Üyesi Prof. Dr. Hakkı Akalın, Memleket Partisi Parti Meclisi-Danışma Kurulu, PM Üyesi ve Memleket Partisi Kurucu Üyesi Meryem Şengül Kala, Memleket Partisi PM Üyesi ve Parti Genel Saymanı Serkan Ufuk Akgün, Memleket Partisi PM Üyesi Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu ve Memleket Partisi Parti Meclisi-Memleket Partisi Kurucu Üyesi Dr. Oğuz Giray.

İlgili Haberler