Menajerimi Ara dizisine sürpriz isim de katıldı. Eski defterler yeniden açılacak

Menajerimi Ara dizisine sürpriz isim de katıldı. Eski defterler yeniden açılacak
Star TV'nin sevilen dizilerinden biri olmayı başaran ve önceki gün reyting listesinde üst sıralarda yer alan Menajerim Ara dizisine sürpriz bir isim daha katılıyor.

Star TV'de Ali Bilgin'in yönetmenliği, Barış Falay, Canan Ergüder, Ayşenil Şamlıoğlu ve Fatih Artman gibi usta isimlerin başrol oyunculuğunda ekranlara gelen Menajerimi Ara dizisi, kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. 

Dizi son olarak Burak Tozkoparan ve Nil Keser'i kadrosuna katmıştı. İlk haftalarda istediği reytingi alan ancak daha sonraki haftalarda düşüş yaşamasın ardından pazar gününe kaydırılan dizi, istediği başarıyı yeniden yakalamıştı. 

Menajerimi Ara, yeni bir ismi daha kadrosuna kattı. Buna göre daha önce birçok başarılı proje ile adından söz ettiren Serhat Teoman, dizinin 12. bölümünden itibaren oyuncu kadrosuna dahil olarak, ‘Serkan’ karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Geçmişte ‘Ego Ajans’ta menajer olarak çalışan, sonrasında uzun yıllar Amerika’da yaşayan ‘Serkan’ın yıllar sonra eski arkadaşlarını ziyarete gelmesi ajanstaki dengeleri değiştirecek.