Meral Akşener Ahlat'tan yola çıkıyor

Meral Akşener Ahlat'tan yola  çıkıyor
İYİ Parti lideri Akşener, "Türkiye'yi bayram sofrasında buluşturma" söyleminin ilk ayağını Ahlat'ta atacak.

Bünyamin Öztürk / ANKARA

"Adım adım gezip ellerini sıkacağım" sözü veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Anadolu çıkarmasının ilk durağının programı belli oldu.

 Akşener,  2 Kasım Perşembe günü tarifeli uçakla sabah 08.00'de İstanbul'dan Muş'a hareket edecek. Burada vatandaşlarla bir araya gelip esnaf ziyareti yapacak olan İYİ Parti Genel Başkanı'na partililer de eşlik edecek.

Akşener, Muş ziyaretinin ardından Tatvan'a geçecak. Daha sonra Bitlis'in Ahlat ilçesine geçecek olan İYİ Parti Lideri, kirasını kendi ödediği evde konaklayacak.

3 Kasım Cuma günü Ahlatlı kadınlarla kahvaltıda buluşacak olan Meral Akşener, öğleden sonra vatandaşlarla bir araya gelecek. Cuma namazından sonra vatandaşlara ev yapımı yöresel yemekler ikram edilecek. Genel Başkan Meral Akşener ve partililer, 2 günlük programın ardından yine tarifeli uçakla Cuma günü akşam saatlerinde Ahlat'tan ayrılacak.

Bu arada Ankara Mustafa Kemal Mahallesi'nde tutulan İYİ Parti Genel Merkezi binasının 11 Kasım Cumartesi günü açılması bekleniyor. Genel Merkez binasında çalışmaların devam ettiği,  bu tarihe yetişmesi için geceli gündüzlü yoğun çaba harcandığı ifade edildi. 

İlgili Haberler