Meral Akşener Ankara'da temaslara başlıyor

Meral Akşener Ankara'da temaslara başlıyor
MHP Genel Başkan adayı Akşener, yarın Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'yla, cuma günü de Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'la biraraya gelecek.

Ankara'da siyaset sahnesi iyice hareketleniyor.

Referandumun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP'ye girmesinden sonra, "Hayırcı"ların önemli isimleri de bir araya geliyor. MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener bu hafta Ankara'ya adeta çıkarma yapıyor.

Eski İçişleri Bakanı Meral Akşener, Çukurambar'da kaldığı otelde olağanüstü kongre sürecinden itibaren birlikte hareket ettiği grupla "istişare" toplantısı yapacak. Meclis eski Başkan Vekili Meral Akşener, yine bugün saat 17.00'de "Hayır" cephesinde yer alarak AKP'ye zor anlar yaşatan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'yla, yarın saat 15:00'te de Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'la biraraya gelecek. MHP'nin değişim kanadında yer alan Akşener ve arkadaşlarının yapacağı bu çalışmalar, Ankara kulislerinde dikkatla izlenip, irdeleniyor. 

Öte yandan Meral Akşener, 3 Mayıs Türkçüler Bayramı dolayısıyla Tweeter hesabından bir mesaj yayınladı. Akşener sosyal medya hesabındaki mesajında, MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş ve Türkçülerin önde gelen ismi Hüseyin Nihal Atsız'ın resimlerini koyarak, "Türkçülük günümüz kutlu olsun" ve "Ne mutlu Türküm diyene" sözlerini paylaştı.

İlgili Haberler