Meral Akşener, Balıkesir'de vatandaşlarla buluştu

Meral Akşener, Balıkesir'de vatandaşlarla buluştu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Balıkesir'in Burhaniye ve Balya ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Balıkesir'in Burhaniye ilçesini ziyaret etti.

Akşener, Hürriyet Caddesi'nde Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve İYİ Parti İlçe Başkanı Erdoğan Kahya ile partililer tarafından karşılandı. Akşener, kendisini karşılayanlarla sohbet etti dertlerini dinledi.

Akşener, esnaf ziyaretinin ardından İYİ Parti İlçe binasına giderek burada partililerle birlikte çay içti ve sohbet etti.

Akşener, "Esnafımızı dolaşıp onların dertlerini dinleyip, çiftçimiz ile konuşup, çiftçimizin dertlerini dinleyip, işsiz gencimizin dertlerini dinleyip, ondan sonra da grup konuşmalarımızda iktidara, 'Burada böyle problemli alanlar var kardeşim. Buraya bakın, bunları görün, bunları çözün' demek üzere geziyoruz" dedi.

Daha sonra Balya ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra vatandaşlara seslenen Akşener, esnafın, çiftçinin, hayvancılık yapanların ve işsizlerin dertlerini dinleyip onları Meclis'e taşımak için il il, ilçe ilçe gezmeye devam ettiklerini söyledi.

Akşener, "Burada samimiyetle gördüğüm, esnaf çok zorda, insanlarımızın alım gücü düşmüş ve müşteri kaybediyor. Esnaf en büyük istihdam yaratan yapıdır, birer birer insan çıkarıyorlar. Elektrik paralarından, stopajlardan, maliyetlerin yükselmesinden, müşterinin gelirinin azalmasından, müşterinin düşmesinden çok şikayetçi. Asıl gündem bunlar, asıl gündem sizsiniz" diye konuştu. 

İYİ Parti lideri "Assalar da kesseler de bundan sonra benim sizlerle ilgili sitemim budur: Gerçek gündemi kamuoyuna getirmek, kulağı duymayanların, gözü görmeyenlerin önüne getirmektir. İktidar bu söylediklerimizi yerine getirirse günü geldiğinde karar verirsiniz ama getirmediği takdirde de size de sözüm olsun, bunları çözmeyi Cenabı Hak bize nasip etsin" ifadelerini kullandı.