MHP’li başkan adayından kriz açıklaması: “Memleket yangın yerine dönmüş”

MHP’li başkan adayından kriz açıklaması: “Memleket yangın yerine dönmüş”
Cumhur İttifakı’nın kendi adaylarıyla yarışacağı Kastamonu Tosya’nın MHP’li adayı Volkan Kavaklıgil, “Tosya’ya milletvekilleri, belediye başkanları geldi. Memleket yangın yerine dönmüş, bir tanesi de ‘Bu ülkede kriz var’ diyemedi” ifadelerini kullandı.   

YENİÇAĞ / İSTANBUL

MHP’nin Kastamonu Tosya Belediye Başkan adayı Volkan Kavaklıgil, belediye binası önündeki meydanda vatandaşlara seslendi. Mevcut AKP’li belediyeyi, “Sayın Cumhurbaşkanımız 81 ilin ilçelerine milyon milyon yatırım gönderirken, Tosya’yı bir kenara mı koydu Allah aşkına? Böyle bir şey olabilir mi? Ama bizim abilerimiz koltuk sevdası yüzünden istemeyi unutmuş” ifadeleriyle eleştirdi. Kavaklıgil, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“YAZIK DEĞİL Mİ BU MEMLEKETİN İNSANINA”

“Kim geldiyse Tosya’ya… Milletvekilleri geldi, belediye başkanları geldi, il başkanları geldi, ilçe başkanları geldi… Memleket yangın yerine dönmüş, bir tanesi de ‘Bu ülkede kriz var’ diyemedi. Bu memleketin insanına, ‘ne yapabiliriz?’ diye sormadı. Yazıklar olsun! Memleketimizde fabrikalar kapatılıyor. İnsanlarımız haftanın üç günü çalışıyor 4 günü yatıyorlar. Yazık değil mi bu memleketin insanına.”

“SAYIN VEKİLİM MEMLEKET İÇLER ACISI”

“Sayın MHP Genel Başkanımız ile birlikte Milletvekilimiz Mustafa Hidayet Vahapoğlu gelip bizleri şereflendirdi. ‘Sayın vekilim memleket içler acısı, memlekete bir derman bulmam lazım, memleketin ihtiyacı git gide büyüyor. İnsanlarımız mağdur, Allah aşkına bize yardımcı olun!’ dedim. O da bize dedi ki, ‘Mobilya sektöründe yüzde 18 olan KDV oranını yüzde 8’e indirmek için elimden geleni yapacağım’ dedi.