Meral Akşener, "Bu kutlu göreve hazırız dedi ve hayalindeki Türkiye'yi açıkladı!

Meral Akşener, "Bu kutlu göreve hazırız dedi ve hayalindeki Türkiye'yi açıkladı!
Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada iktidara ekonomi üzerinden de yüklenen İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Bizim hayalimizdeki Türkiye’de, işsizlik yok, fakirlik yok, bolluk var, refah var." dedi.

Anadolu Ajansı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidara ekonomi üzerinden çarpıcı eleştirilerde bulundu.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın “Ayasofya egemenlik hakkımızdır.” ifadesi üzerinden ekonomiye değinen Akşener, "Bu ülkede, asgari ücretlinin geçinemiyor olması da, bir egemenlik meselesidir. İşsizlerin iş bulma hakkı da, bir egemenlik meselesidir." dedi.

Akşener, egemenliğin Erdoğan ve sarayının değil, işsizlikten, pahalılıktan, beli bükülmüş vatandaşın refahı demek olduğunu ifade etti.
Akşener, "Bizim hayalimizdeki Türkiye’de, işsizlik yok, fakirlik yok, bolluk var, refah var. Bizim hayalimizdeki Türkiye’de, kayrılan yandaşlar yok, liyakat var, adalet var." şeklinde konuştu.

Milleti, iktidarın içine soktuğu bu sefalet sarmalından kurtaracaklarını belirten Akşener, "Programımızla, projelerimizle, çözümlerimizle, kadrolarımızla, bu kutlu göreve hazırız." dedi. 
Akşener, "Milletimizi hak ettiği gibi güvenle, huzurla, saygıyla tanıştıracağız. Bollukla, bereketle, zenginlikle buluşturacağız." ifadelerini kullandı.