Meral Akşener esnafın derdini böyle dile getirdi

Meral Akşener esnafın derdini böyle dile getirdi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında konuştu. Akşener esnafın derdini “İktidar hayal aleminde yaşarken, Biz, çarşıda, pazarda, esnafımızı dinliyoruz. Esnaf kepengini,vatandaş evde kombisini kapatıyor! Sen ne kadar uğraşırsan uğraş Sn.Erdoğan, artık mızrak çuvala sığmıyor. Sizin masallarınız hafif Milletin gerçeği ise artık çok ağır!” ifadeleriyle dile getirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında konuştu. Akşener hükümeti ekonomi ve sistem üzerinden eleştirirken şu ifadeleri kullandı:

“ADİL BİR DÜZEN GEREKİR”
Bizim, Türkiye için, büyük hayallerimiz var. Bizim, milletimiz için, zengin, mutlu ve huzurlu bir Türkiye vizyonumuz var. Ama böyle bir vizyonu, bu ucube sistemle hayata geçiremeyiz. Böyle bir vizyon için, şeffaf bir yönetim, liyakatli yöneticiler ve adil bir düzen gerekir.

“İKTİDAR HAYAL ALEMİNDE YAŞIYOR”
İktidar hayal aleminde yaşarken, Biz, çarşıda, pazarda, esnafımızı dinliyoruz. Esnaf kepengini,vatandaş evde kombisini kapatıyor! Sen ne kadar uğraşırsan uğraş Sn.Erdoğan, artık mızrak çuvala sığmıyor. Sizin masallarınız hafif Milletin gerçeği ise artık çok ağır!

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AHMET ÇELİK PAYLAŞTI
Akşener’in bu sözlerini İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik sosyal medya hesabından paylaştı.