Meral Akşener Hatay'da konuştu

Meral Akşener Hatay'da konuştu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il binası açılışı için Hatay'da vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hatay İl Başkanlığı binası açılışı için geldiği Antakya'da vatandaşlarla bir araya geldi. Tarifeli uçakla Hatay'a gelen Akşener, havaalanında büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından vatandaşlara hitap etmek üzere il başkanlığı binası önündeki alana geldi.

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği açılış, miting havasında geçerken Akşener, konuşmasında hükümete yüklendi.

Hükümetin tarım politikalarını sert bir dille eleştiren Meral Akşener, şeker fabrikalarının özelleştirme kararına da tepki gösterdi.

Akşener'in açıklamaları şöyle:

"ŞEKER FABRİKASI TEPKİSİ"

"Biz şekere karıştırılan maddelerden şikâyet ederken, yurt dışından gelen ürünlerde çocuklarımızı zehirleyen maddelerden söz ederken bunlar milli mirasımız olan şeker fabrikalarını da elimizden almaya kalktı.

Amerika’dan Cargil istedi bizimkiler harekete geçti. Merkel tak istedi bizimkiler vermişti ya. Şimdi de Amerika istedi bizimkiler şeker fabrikalarını tak satışa çıkardı. Bunların yaptığı sadece iş bilmezlik değil. Hani kendilerini milli ittifaktan sayıyorlar da bize gayri milli diyorlar ya. Şeker fabrikalarının satılması hainliktir hainlik.

Referandum sürecinde bir bakanın dönemin HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a İmralı’daki bebek katili Abdullah Öcalan’ın kendi el yazısı imzası ile getirdiği referandumda ‘Evet’ deyin mesajını kim getirmiştir. Bunun arkasındayız. Bunun peşini bırakamayacağız.

Sizinle küçük bir dedikodu yapayım, Sayın Erdoğan, Abdülhamit Han hazretlerinin idam edildiğini zannediyor. Dediğim gibi yüz sayfa tarih okumamıştır.

"TİLLERSON'LA NE GÖRÜŞÜLDÜ"

Bizler şahsi çıkarlarımızı her zaman geri planda tuttuk. Şahsi çıkar demişken Sayın Erdoğan’a sesleniyorum. Tillerson'la gerçekleşen üç buçuk saatlik görüşmede neler konuşuldu. Reza Zarrab lafı açıldı mı? Onun serbest bırakılması için Şeker Fabrikalarını mı satışa çıkardınız? Suriye meselesi görüşüldü mü? Kıbrıs görüşüldü mü? Bizler bunu takipçisi olacağız ve hepsinin gereğini yapacağız siz de buradan dinleyin.

Değerli İYİ Partililer bugünden itibaren kapı kapı, zil zil çevrenizdekilerle konuşacaksınız ve İYİ Partiyi anlatacaksınız. Allah yar ve yardımcınız olsun."

 

 

İlgili Haberler