Meral Akşener İstanbul’da konuştu

Meral Akşener İstanbul’da konuştu
Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’un Beykoz ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Akşener, Bu kulak çekilmezse o parmak size sallanmaya devam edecek." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmalarına İstanbul’da devam etti. Akşener, Beykoz’da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sonrası vatandaşlara hitap etti. Akşener, konuşmasında "Kadınlardan anne terliği istiyorum. Sonuç itibariyle doğru düzgün hizmet gelsin istiyorsanız, hakkının yanınızda olduğunu göstermek istiyorsanız kulağını çekiniz." dedi.

Akşener, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bu kulağı çekeceksiniz. Hafiften morartabilirsiniz. 4.5 yıl boyunca sürekli seçim oldu. Eski tas eski hamam olmasını istiyorsanız, 200 gram çay isteyip sonra onu kapmaya çalışanların azarını işitmek istiyorsanız, kibir abidesine senden büyük Allah diyemezsiniz. Zam yağmuruna katlanacaksınız."

"Rahmetli Müslüm babanın güzel bir lafı var: 'Yakarsa dünyayı garipler yakar.' Bu kulak çekilmezse o parmak size sallanmaya devam edecek."

"Kadınlardan anne terliği istiyorum. Sonuç itibariyle doğru düzgün hizmet gelsin istiyorsanız, hakkının yanınızda olduğunu göstermek istiyorsanız kulağını çekiniz."

"FATİHA'YI NASIL OKUDUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ"

"Ülkücüler Fatiha bilmezdi hani? Türk Milliyetçiliği ayaklarını altına almıştı.. Ülkücü kan emiciydi hani? Ey Ülkücü Hareket mensupları sizden özür diliyorum. Dediğini duydunuz mu? Kulak çekerek Fatiha’yı nasıl okuduğumuzu göstereceğiz."

"Tayyip beyin özelliği var: Kendisine küfür edenleri yanına alıyor. Veya bastırıp satın alır. Ben PKK’lıysam Başbakan Yardımcılığını neden teklif ettiniz? Bu ölçüsüzlüğün saygısızlığın Türkiye’yi bölen parçalayan dilin önüne geçmek sizin elinizde. Pamuk bir Erdoğan görmek istiyorsanız o kulağı çekeceksiniz."

Akşener, konuşmasının sonunda Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç ile ilgili, "Beykoz parası çaldırmayacak. Beykoz’a ihanet etmeyecek ettirmeyecek. Eşi ve kendisi burada. İkisini önce Allah’a sonra size emanet ediyorum” dedi.