Meral Akşener: “Konser değil tilavet günüdür”

Meral Akşener: “Konser değil tilavet günüdür”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ozan Arif’in cenaze töreninin olduğu gün konser verecek olan Mustafa Yıldızdoğan’a göndermede bulundu: “Dinimiz ölmüşlerimizi hayırla yâd etmeyi emreder. Bugün için konser değil, Kuran’ı Kerim tilaveti gerekir" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 13 Şubat Çarşamba günü aramızdan ayrılan Ozan Arif’in Samsun’da düzenlenen törene katıldı. Törende dua okuyan Akşener, yakınlarına başsağlığı diledi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da Büyük Ozan’ın hayatını kaybetmesi üzerine yaşadığı üzüntüyü dile getiren Akşener, Twitter hesabından, “Dinimiz ölmüşlerimizi hayırla yâd etmeyi emreder. Bugün için konser değil, Kuran’ı Kerim tilaveti gerekir. Yakışan budur” açıklamasında bulundu.

aksener-arif-001.png

“DEVLET BAHÇELİ’NİN MEMLEKETİNDE KONSER”

Akşener’in bu açıklaması ile Ülkücü Hareketin sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan'a göndermede bulunduğu ileri sürüldü.  Ozan Arif'in vefatı ile ilgili bir başsağlığı mesajı yayınlamayan Yıldızdoğan, Ozan Arif’in cenaze töreninde, Devlet Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’de konser verdi.

İlgili Haberler