Meral Akşener Niğdelilere seslendi: Oy atarken elinizi öptürün

Meral Akşener Niğdelilere seslendi: Oy atarken elinizi öptürün
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Niğde'ye geçekleştirdiği ziyarette vatandaşlara seslendi. “750 milyon doları çarpıp” esnafa her şeyin borç olarak verilemeyeceğini belirten Akşener, "Gücünüzün farkında olun kardeşim. Oy atarken elinizi öptürün" dedi.

Akşener: Gücünüzün farkında olun. Oy atarken elinizi öptürün

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Niğde''ye giderek esnafın nabzını tuttu.

Vatandaşların derdini dinleyen Akşener, ziyaretlerinin ardından kendisini karşılayanlara seslendi. “Milyon dolarları çarpıp, esnafa her şeyi borç olarak vermeye cesaret edilememesi gerektiğini” belirten Akşener, şu ifadeleri kullandı: 

“SİYASETÇİNİN SİZDEN KORKMASI LAZIM KARDEŞİM”

"Öncelikle ben bugün buraya, partimi övmeye, propaganda yapmaya gelmedim. 750 milyon dolarları çarpıp, esnafa her şeyi borç olarak veren bir sisteme cesaret edilememeli. Sizden korkmuyorlar çünkü. Siyasetçinin sizden korkması lazım kardeşim. Nasıl korkutacaksınız? Oylarınızla. Diyeceksiniz ki ‘sandıkta gereğini yapacağım kardeşim’. Dolayısıyla gücünüzün farkına varın. 5 maaş alan danışmanlar var bu ülkede. Haram, zıkkım olsun hepinize! Değerli Niğdeliler, yaşlınızla gencinizle, esnafınızla çiftçinizle, memurunuzla işsizinizle, kadınınızla erkeğinizle… Gücünüzün farkında olun kardeşim. Benim karşımda da gücünüzün farkında olun. Diğer ağaların karşısında da gücünüzün farkında olun.

“OY ATARKEN ELİNİZİ ÖPTÜRÜN”

Esnaflarda şöyle bir söz vardır. Der ki esnaflar: ‘Malın iyi olsun. Satarken elini öptürürsün.’ İşte sizin malınız oyunuz. Elinizi öptürün. Oy atarken elinizi öptürün. Şuculuk, buculuk üzerinden, sen şusun sen busun üzerinden dertleriniz konuşulmuyor. Açlığınız konuşulmuyor. Yoksulluğunuz konuşulmuyor. İşsizliğiniz konuşulmuyor. Yoksullukla ilgili mücadelenizi kimse görmüyor. Soruyorum ben esnafa: ‘Kardeşim hadi genel başkanlar gelmez. Onlar çok önemli adamlar. Milletvekilleri geliyor mu?’ 31 Mart’tan beri milletvekili gelmemiş. Getirin ayağınıza. Getirin ayağınıza. Onlar gelmeli. Sizi dinlemeli. Sizi dinlemiyorsa da gereğini yaparsınız. Güç sizdedir. Oyunuz da sizdedir."

İlgili Haberler