Meral Akşener o sloganı istemedi

Meral Akşener o sloganı istemedi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Keçiören İlçe Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirildiği sırada "Devletin başına Meral gelecek" sloganının atılması üzerine esprili bir dille yanıt verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Keçiören'de partisinin İlçe Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. 

Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akşener, Ankaralılara hitap etti.

Akşener, konuşma yaptığı sırada "Devletin başına Meral gelecek" sloganının atılması üzerine partilileri esprili bir dille uyararak o sloganının atılmamasını istemedi.

"O SLOGAN BAHÇELİ'NİN. AMA O DA 'DEVLETİN BAŞINA TAYYİP GELECEK' DİYOR"

Sloganın MHP lideri Devlet Bahçeli'ye ait olduğunu söyleyen Meral Akşener, "Ama o da İYİ Parti kurulduktan sonra slogandan vazgeçti. 'Devletin başına Tayyip gelecek' diyor" ifadelerini kullandı.

Akşener, şöyle konuştu:

"Daha evvel bir yolculuk yaptık o yolculuk esnasında, benim gittiğim her yerde 'Başbakan Meral' diye bağırdınız. Ondan sonra önce Davutoğlu gitti, iki tane başbakanı değiştirdiniz kardeşim. Şimdi 'Devlet'in başına Meral gelecek' diyorsunuz, o slogan sayın Bahçeli'ye aittir. Fakat İYİ Parti kurulduktan sonra o da ondan vazgeçti. O da 'Devletin başına Tayyip gelecek' diyor. Onun için biz orjinal bir şey bulacağız."

İlgili Haberler