Meral Akşener: Onların rahatlarını bozacağım

Meral Akşener: Onların rahatlarını bozacağım
Edirne'de ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti lideri Meral Akşener, Lüleburgaz ilçesini ziyaretinde yaptığı konuşmada hem vatandaşlara söz verdi, hem de iktidara uyarılarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne'de ziyaretlerini sürdürüyor. Akşener, Babaeski ilçesini ziyaretinin ardından geçtiği Lüleburgaz'da yaptığı konuşmada, “İzmir, Bursa, Edirne, Kırklareli kan ağlıyorsa Anadolu nasıldır kim bilir?” dedi. İktidarın rahata alıştığını belirten Akşener, "Onların o rahatını bozacağım nasıl ben ayakkabı eskitiyorsam, koltuk eskitenler de gelecek bu seçmenin gözünün içine bakacak. O ayakkabı eskiyecek. O ayakkabı eskimiyorsa siz onları eskiteceksiniz. Seçmen konuşmaz seçmenin konuşması sandıktaki oyudur. Siyasetçi konuşur seçmen için. Sizin için konuşmaya geldim, burada öğreniyorum Ankara’ya gidip sinirlerini bozuyorum” şeklinde konuştu.

8bb92b69-bec9-4182-9842-80f8b4ef0559.jpg

Akşener'in Lüleburgaz'daki açıklamaları şu şekilde;

“EYT ne demek? emeklilikte yaşa takılan, halbuki siz saraya takıldınız. Seçim olmayan bir dönemde yapmaya çalıştığımız şey; yukarıdaki horoz dövüşünü bitirip sizin gözünüzün içine bakılmasını sağlamak. Atatürk üzerinden politika yaparak, cumhuriyet değerleri üzerinden politika yaparak ve dini değerler üzerinden politika yaparak daha enteresanı milli değerlerimiz üzerinden politika yaparak Sayın Erdoğan’ın dili babayı oğula, anayı kıza düşman etti, komşuyu komşuya düşman etti, kardeş kardeşin karşısına geçti. Biz bu kutuplaştırma dilini reddediyoruz.”

c6c7d6c5-f14e-49fc-b198-da75beef17a8.jpg

"SEÇMEN SANDIKTA KONUŞACAK"

Ülkenin vatandaşlarının iş bulup ülkeyi terk etmeyi istemesinin, ülkesinden umudunu kesmenin en büyük beka sorunu olduğunu söyleyen Akşener, “Ekonominin konuşulacağı bir Türkiye’nin seçime kadar oluşması için ne gerekiyorsa yapacağım? Görürsünüz bunu ağalar da kamuoyu da fark edecek. Rahata alıştılar, onların o rahatını bozacağım nasıl ben ayakkabı eskitiyorsam, koltuk eskitenler de gelecek bu seçmenin gözünün içine bakacak. O ayakkabı eskiyecek. O ayakkabı eskimiyorsa siz onları eskiteceksiniz. Seçmen konuşmaz seçmenin konuşması sandıktaki oyudur. Siyasetçi konuşur seçmen için. Sizin için konuşmaya geldim, burada öğreniyorum Ankara’ya gidip sinirlerini bozuyorum” sözleriyle hem seçmene söz verdi, hem de iktidarı uyardı.