Meral Akşener, Seyfi Bayrak'ın cenazesine katıldı

Meral Akşener, Seyfi Bayrak'ın cenazesine katıldı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak, ilçe ziyaretleri kapsamında İYİ Parti Yenifakılı Belediye Başkanı Soner Yalçın'ı ziyareti sırasında Yamaçlı Kasabası Bektaşlı yol ayrımında yaptığı kaza sonucu yaşamını yitirdi. Kazada araçta bulunan Sorgun İlçe Başkan Yardımcısı Selçuk Köksal, Yozgat Merkez İlçe Başkanı Aniş Kutlu ile İl Başkan Yardımcısı Veysel Toprakseven yaralandı. İl Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Karabacak ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Seyfi Bayrak’ın eşi ile birlikte önce camide kılınan cenaze namazına ardından defin törenine katıldı. Akşener, cenazenin ardından Bayrak’ın evini ziyaret ederek, eşine ve ailesine taziyede bulundu.

Cenaze törenine Akşener’le birlikte Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın, Ümit Dikbayır, Milletvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu’nun da bulunduğu bir heyet ve çok sayıda partili katıldı.

Cenazenin ardından Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan İYİ Parti lideri, "İYİ Parti Yozgat il başkanımız merhum Seyfi Bayrak ve il başkan yardımcımız merhum Ahmet Şükrü Karabacak'ı dava arkadaşlarımız ve Yozgatlı hemşehrilerimizin katılımıyla ebediyete uğurladık. Mekânları cennet, ruhları şad olsun. Rabbim, değerli ailelerine sabr-ı cemil niyaz etsin" ifadelerini kullandı.