Meral Akşener 'aç ve açık kimsemiz yok, herkesin karnı tok' diyen Tarım Bakanı'na adres gösterdi

Meral Akşener 'aç ve açık kimsemiz yok, herkesin karnı tok' diyen Tarım Bakanı'na adres gösterdi
Vatandaşlar artan zamlar ve fatura bedelleriyle boğuşmaya devam ediyor. İYİ Parti lideri Meral Akşener “Aç açık kimsemiz yok, herkesin karnı tok” diyen yeni Tarım Bakanı'na 'tek görevi arz etmek ve selefinin yerini aratmamak' diyerek tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Yeni Tarım Bakanı Vahit Kirişçi''ye "Bağcılar’a, Sultanbeyli’ye, Ümraniye’ye, Üsküdar’a git de göreyim bakayım; aç açık var mıymış, yok muymuş'' diye seslenen İYİ Parti lideri Meral Akşener insanların evine ekmek götüremediği duruma geldiğini vurgulayarak iktidara ''Asgari ücretleri ve emekli maaşlarını, gelen zamlara göre yeniden güncelleyin'' çağrısında bulundu.

Akşener''in açıklamalarının tamamı şöyle;

"Nisan ayındayız sıcaklar artmaya başladı. Birçok bölgemizde tarım ürünleri ilk defa bu ay sulanmaya başlayacak. Çiftçilerimiz tarlalarına su verirken elektrik zamlarıyla yüzleşecekler. Yanlızca bu yıl tarımda sulamada kullanılan elektiriğe yüzde yüzün üzerinde zam geldi. 

Koca bir kış Türk milletini soğuğa ve karanlığa mahkum eden elektirik zamları bu sefer de sofralarımızın bereketini kaçıracak. 

Bu ucube sistemde tek görevi ''arzetmek ve selefinin yerini aratmamak gibi gözüken çiçeği burnunda Tarım Bakanı ''aç açık kimsemiz yok herkesin karnı tok'' dese de hadi ordan be Bornova''ya git, Bağcılar''a, Sultanbeyli''ye, Üsküdar''a, Güngören''e git de göreyim bakayım aç açık var mıymış yok muymuş.

ASGARİ ÜCRETİ VE EMEKLİ MAAŞLARINI TEKRAR DÜZENLEYİN

Asgari ücretli milyonlarca vatandaşımız evine ekmek götüremiyor. Asgari ücretleri gelen zamlara göre yeniden güncelleyin muhteremler. 

Bu arada 2500 liraya çıkardığınız en düşük emekli maaşını da  asgari ücrete çıkarın. İnsanlar aç mı ölsün! Kimse ay sonunu getiremiyor. Her ay arttıkça artan faturalarla boğuluyor. Onları korumak zorunda olan devletimiz ise ''bay kriz ve yandaşlarının elinde adeta aciz bırakılmış durumda"

İlgili Haberler