Meral Akşener Üsküdar ve Beşiktaş'ta vatandaşla buluştu

Meral Akşener Üsküdar ve Beşiktaş'ta vatandaşla buluştu
Üye kampanyaları kapsamında Üsküdar'da vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yoğun sevgisiyle karşılaştı ve daha sonra Beşiktaş'a geçerek parti çalışmalarına burada devam etti.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin başlattığı üyelik kampanyasına yönelik çalışma için Üsküdar ve Beşiktaş'ta vatandaşlarla bir araya geldi.  

Kadınların büyük ilgi gösterdiği programda Akşener vatandaşlarla ve partililerle sohbet etti.

Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayan Akşener, partisine yeni üye olan vatandaşların da evraklarını imzaladı.

abdullah-avci-qss0_cover.jpg

 Üsküdar'daki programını tamamlayan Meral Akşener, daha sonra üyelik kampanyası kapsamında  çalışmalarına devam etmek üzere Beşiktaş'a hareket etti.

image_from_ios_720.jpg

Bir gazetecinin MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un genel afla ilgili açıklaması hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine Akşener, şunları söyledi:

"Bilgim yok o konuda yalnız af konusu önemli. Partimiz olarak başından beri bir şeyi söyledik, iktidar makamıdır bu konuyla ilgili teklifi getirmek durumunda olan. O zaman ne olup olmayacağına bakarız demektir. Türkiye'nin gündeminde bir anayasa değişikliği çalışmaları, iki yargı reformu paketi var. Yargı reformu paketine ilişkin de bir af konusu var. İçeriği hakkında henüz hiçbir şey bilmiyoruz. O nedenle bir şey söyleme imkanımız yok."

aksener1-009.jpg

Af olmadan yargı paketini destekleyip desteklemeyeceklerine yönelik soruya Akşener, "Bahsettiğiniz arkadaşın ne söylediğinden bilgim yok. Sizin söylediğinizden öğrendim. Biz bir kayyum atamaya yönelik parti görüşünü saat 17.00'den 22.00'ye kadar başkanlık divanında milletvekillerimizle tartışmış bir siyasi partiyiz. Dolayısıyla içini görmeden herhangi bir şey söylemememiz mümkün değil." şeklinde cevap verdi.

Akşener, son olarak da Bakırköy Meydanı'nda kurulan standı ziyaret ederek burada da üye olanlara rozetlerini taktı.

aksener2-009.jpgaksener5-001.jpg

celik-003.png