Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İdlib mesajı

Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İdlib mesajı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İdlib'den gelen şehit haberinin ardından başsağlığı mesajı paylaştı.

İdlib'de Türk askerinin bulunduğu mevziye gerçekleştirilen hava saldırısında 2 Mehmetçiğimiz şehit olurken 5 askerimiz de yaralandı.

Saldırının ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Allah, Türk Ordusu'nun yâr ve yardımcısı olsun" dedi.

İYİ Parti lideri paylaşımında "Milletimizin başı sağ olsun. Suriye İdlib'de bulunan askerî birliklerimize yapılan saldırıda, Şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Cenabıhak'tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Saldırının ardından paylaşımda bulunan diğer bir isim de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu, başsağlığı mesajında "İdlib bölgesindeki unsurlarımıza yapılan hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler