Meral Akşener'den Ali Tatar paylaşımı

Meral Akşener'den Ali Tatar paylaşımı
Yarbay Ali Tatar, ölümünün 9'uncu yıl dönümünde Ankara’daki mezarı başında anıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de kumpas mağduru Yarbay'ı Twitter hesabından paylaştığı mesajla andı.

'Amirallere suikast' iddialarıyla ilgili kumpas sürecinde hayatına son veren Yarbay Ali Tatar, ölümünün 9'uncu yıl dönümünde Ankara’daki mezarı başında anıldı.

Yenimahalle'deki Karşıyaka Mezarlığı'nda yapılan anmaya Ali Tatar'ın ağabeyi Ahmet Tatar ve aile üyeleri, CHP milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Mahmut Tanal, Ali Şeker katıldı. Ahmet Tatar, yıllarca içten içe kemiren hainler eliyle Türk ordusunun Mustafa Kemal'in ordusu olmaktan çıkarılmaya çalışıldığını belirterek şöyle konuştu:

''Askeri öğrencisinden subayına kadar binlerce yurtsever asker, çeşitli tertiplerle tasfiye edildi. Türk ordusuna karşı önce teğmen rütbesinde başlayan, daha sonra komutanların maalesef aymazlıkları ile generallere ve amirallere, hatta genelkurmay başkanına kadar uzanan büyük bir operasyon yürütüldü. Tüm bunlar yaşanırken medyada askeri vesayetin yok edileceğini, Türkiye'nin daha özgür ve demokratik bir ülke olacağının, faili meçhullerin aydınlanacağının propagandaları yapılıyordu. Aykırı ses çıkaranlar ise 'darbeci ve cuntacı' yaftalamalarıyla adeta boğuluyorlardı. FETÖ'nün devleti ele geçirdiğini herkes görüyordu, ancak 'buna kargalar bile güler' diyorlardı.'' 

AKŞENER'DEN ALİ TATAR PAYLAŞIMI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kumpas mağduru Yarbay Ali Tatar'ı Twitter hesabından paylaştığı mesajla andı.

Akşener, Ali Tatar'ın fotoğrafıyla yaptığı paylaşıma, "Hukuksuzluğa isyan ve bu karanlığa bir nebze ışık olabilmek için..." - Yarbay Ali Tatar - Ordumuzun onurlu subayı Yarbay Ali Tatar'ı vefatının 9. senesinde saygıyla anıyorum" notunu düştü.