Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na ilk cevap

Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na ilk cevap
İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İYİ Parti'nin tepkisini çeken 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajı hakkında açıklamalarda bulundu. Akşener, "Sayın İmamoğlu’nun twiti, hem de sayın Yavuz Ağıralioğlu’nun tutumu kendi görüşlerini, bakış açılarını ortaya koyan, yani hürriyetçilik ilkesi çerçevesinde değerlendirilmesi gereken iki bakış açısı. Yani sayın İmamoğlu’nun attığı twiti bizim arkadaşlarımızın çoğunluğu beğenmedi. Fikirlerini ortaya koydular. Do

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ankara''nın Sincan ilçesinde iki çocuğuyla birlikte yaşayan ve kendisini görmek isteyen Kezban teyzenin bu isteğini geri çevirmeyerek onu evinde ziyaret etti. Akşener’i karşısında gören Kezban teyze “sevindim dünyalar benim oldu” dedi.

Haftada bir İYİ Parti Sincan İlçe başkanlığını ziyaret eden Kezban Teyze, “Ben seni çok sevdim. Babam olsa oyumu Tayyip Erdoğan’a vermem, oyum Meral Akşener’e” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Akşener’e Ekrem İmamoğlu’nun, İYİ Parti''nin tepkisini çeken  8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımı soruldu.

Akşener, İmamoğlu''nun paylaşımının ve Yavuz Ağıralioğlu''nun tutumunun kendi bakış açılarını ortaya koyduğunu belirterek, konunun hürriyetçilik ilkesi çerçevesinde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

İmamoğlu''nun paylaşımını İYİ Partililerin çoğunluğunun beğenmediğini ifade eden Akşener, "Fikirlerini ortaya koydular. Dolayısıyla ben de saygı duyuyorum."  şeklinde konuştu.

Akşener''in açıklamaları şu şekilde;

Akşener, “İYİ Parti olarak herkesin fikrini açıkça söyleyebileceği, eleştirilerini açık ve net ortaya koyabileceği, konuşmaktan korkmadığı bir Türkiye inşa etmeye çalışıyoruz. Bu Türkiye’nin ilk örneği kendi partimizdir. Hem İmamoğlu’nun tweeti hem de Yavuz Ağıralioğlu’nun tutumu kendi görüşlerini ortaya koyan, hürriyetçilik çerçevesi içerisinde değerlendirilmesi gereken iki farklı bakış açısı. Yani sayın İmamoğlu’nun attığı twiti bizim arkadaşlarımızın çoğunluğu beğenmedi. Fikirlerini ortaya koydular. Dolayısıyla ben de saygı duyuyorum."

 

İlgili Haberler