Meral Akşener’den Erdoğan’a çay fırlatma tepkisi

Meral Akşener’den Erdoğan’a çay fırlatma tepkisi
İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sel bölgesi Rize’de vatandaşlara miting otobüsünün üzerinden çay atmasına tepki gösterdi.

Önce dibe batırdığın esnafı dinleyeceksin ya da sandıkta çekip gideceksin

Meral Akşener, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sel bölgesi Rize’de vatandaşlara miting otobüsü üzerinden çay atmasına esnaf videosuyla tepki gösterdi.

Akşener, sosyal medya paylaşımında “Otobüsten çay fırlatarak milletimizin yaralarını saramazsın sayın Erdoğan. Önce dibe batırdığın esnafımızı dinleyeceksin. Önce geçim sıkıntısına mahkûm ettiğin Tatvanlı’yı dinleyeceksin. Ya işini yapıp dinleyeceksin ya da ilk sandıkta çekip gideceksin.” ifadelerini kullandı.

Akşener, Türkiye’nin dört bir yanında yaptığı esnaf ziyaretleri sırasında Bitlis’te bir lokantaya girdi. Lokantayı karı koca birlikte işleten esnaf çift, salgın döneminde 100 bin Türk Lirası zarara uğradıklarını anlattı. Akşener, bu sözlerin üzerine müşteri durumunu sorunca esnaf “Bayramda bir hareketlilik vardı ama ondan sonra yine duruldu ” yanıtını vererek müşteri de olmadığını belirtti.

İlgili Haberler