Meral Akşener: Pandemide sadece çile ve zorluk çektirdiğiniz bu aziz millete, şimdi de utanmadan bunu yaptınız. Yazıklar olsun.

Meral Akşener: Pandemide sadece çile ve zorluk çektirdiğiniz bu aziz millete, şimdi de utanmadan bunu yaptınız. Yazıklar olsun.
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hazırlattığı Türkiye'nin yaz sezonu tanıtım videosu, içeriğindeki "Siz eğlenin, ben aşı oldum" sloganıyla tepkilerin odağı haline geldi. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Pandemide sadece çile ve zorluk çektirdiğiniz bu aziz millete, şimdi de utanmadan bunu yaptınız. Yazıklar olsun. " dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı''nın hazırlattığı Türkiye''nin yaz sezonu tanıtım videosu turizm çalışanlarının yüzündeki maskelerde "Siz eğlenin, ben aşı oldum" sloganın yer aldığı maske ile kamuoyunda infial yarattı. Türk insanının aşağılandığına dair eleştiriler alan ve çok kısa bir süre yayında kalan video, paylaşılan hesaptan silindi. Ancak sosyal medyada en çok konuşulan konu haline geldi.

Muhalefet partisi liderleri de konu ile ilgili sert ifadelerle Kültür ve  Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve hükümeti eleştiriyor ve istifa çağrısı yapıyor.

Konu ile ilgili bir tepki de İYİ Parti lideri Meral Akşener''den geldi. Sosyal medya hesabından tepkisini ortaya koyan Akşener, "Pandemide sadece çile ve zorluk çektirdiğiniz bu aziz millete, şimdi de utanmadan bunu yaptınız. Yazıklar olsun." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler